Az időkorlát lejárt, a nem mentett adatok elvesztek.
Ide kattintva jelentkezhet be újra.

Az időkorlát másodperc múlva lejár. Mentse a munkáját!

Pdf előnézet
/
Nyomtatva: 2019.07.17 04:27:33

Oldal betöltése...

PDF fájl generálása...

Művelet folyamatban...

Tisztelt NIR felhasználó!

Tájékoztatjuk, hogy a NIR-ben rögzített személyes adatok egy részét hozzájárulás alapján kezeljük. A személyes adatok kezelésére vonatkozó hozzájárulásokat a profilban megadott e-mail címekre kiküldésre kerülő e-maileken keresztül szükséges megadni, adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat felcsatolásával együtt. Azon magánszemélyek részéről, akiknek valamilyen személyes adata szerepel a rendszerben, de az e-mail címe a profilban nem került rögzítésre, adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat feltöltése szükséges.

Kérjük, hogy az adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatok megtétele érdekében ellenőrizze az alábbi e-mail címek megfelelőségét, illetőleg szükség esetén módosítsa azokat, továbbá gondoskodjon róla, hogy a profiljában szereplő egyéb magánszemélyek (törvényes képviselő(k), kapcsolattartó(k), továbbá amennyiben a bankszámla tulajdonos a törvényes képviselő(k)től és a kapcsolattartó(k)tól eltérő magánszemély, akkor ezen személy), illetőleg a pályázati adatlapon és mellékletekben szereplő további magánszemélyek adatkezelési hozzájárulási nyilatkozata is feltöltésre kerüljön.

Teljes név (magyarul)BeosztásTisztségE-mail címUtolsó értesítésNyilatkozat minősítéseMinősítés dátumaMellékletE-mail küldés
No records found.

Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer

Verziószám: 1.6.10